Puutuotteet

Puutavarat montusta harjalle ja saunasta saliin. Kaikki yleisimmät tuotteet: laudat, listat, kestopuu, paneelit, vanerilevyt jne. Tilauksesta myös niputettuna ja kotiin toimitettuna.

Polttixin puutavara valikoimaa

POLTTIXIN TUOTEVALIKOIMAA

Laaja valikoima puutavaraa kaikkeen rakentamiseen

Valikoimissa yleisimmät kestopuutuotteet

Kestopuuta voidaan käyttää monipuolisesti kaikkeen piha- ja ympäristörakentamiseen. Kestopuusta voidaan rakentaa terassit, pergolat, hiekkalaatikot, portaat, pengerrykset ja laiturit. Kestopuu soveltuu myös vaativiin käyttökohteisiin erinomaisen lahonkestävyytensä ansiosta.

Suojausluokkia kestopuulla on kaksi. AB-luokka, joka on tarkoitettu ainoastaan maanpinnan yläpuoliseen rakentamiseen ja A-luokka, joka on tarkoitettu maa- tai vesikosketuksessa olevaan rakentamiseen (esimerkiksi runko- ja tukirakenteet).

Levytavaraa sisä- ja ulkokäyttöön

Koivuvaneri on pinnaltaan sileää ja rakenteeltaan jäykkää rakennuslevyä. Koivuvaneri soveltuu erinomaisesti seinälevyksi ja lattialevyksi. Koivuvaneria voidaan käyttää sellaisenaan sisustukseen. Filmivaneri kestää hyvin kovaa kulutusta ja kosteutta.

Pinnaltaan karkeampi havuvaneri valmistuu pääsääntöisesti kuusesta. Havuvaneri on rakentamisen yleislevy joka soveltuu niin sisä- kuin ulkokäyttöönkin. Havuvaneri on jäykkää, mutta silti kevyttä ja se soveltuu hyvin esimerkiksi ylä-, ala- ja välipohjarakenteisiin.

Levyjen sahaukset mittojen mukaan >>

Sisärakentaminen

Sisärakentamiseen löytyy tuotteita runkorakentamisesta pintamateriaaleihin. Hyvästä valikoimasta saatavilla mm. paneelit, listat ja laudat.

Katso hinnasto
Höylättyä puutavaraa
Kestopuuta Polttixin Kotkan toimipisteestä
Rakennustavaraa ruuveja
Lankkuja